HANINGE IFK Haninge fortsätter vara ett svårslaget lag på hemmaplan. I premiärmatchen mot Hudiksvall höll man nollan. Denna nollan skulle hållas intakt när man tog emot Täby FK, som var obesegrade efter två matcher.
Det var viktigt att vi kunde fightas hårt, men har en liten bit kvar, konstaterade Tino Katsoulakis efteråt då man åkt på en 5-1-förslut mot Karlstad förra helgen.

Förra säsongen vann IFK Haninge tio matcher av totalt femton på hemmaplan. I år har man inlett med en 2-0 seger i premiärmatch mot Hudiksvall.

Under måndagen var det på nytt dags att göra entré på Torvalla IP. Denna gången var det Täby FK som stod för motståndet. Ett lag som hade en storseger i premiären, 7-2 mot Assyriska FF och 2-2 mot fjolårets superettanlag Umeå FC.

Det blev en målsnål tillställning. Där IFK Haninge skulle kliva av som segrare efter att ha gjort matchens enda mål på en straff, som uppkom i den 13 matchminuten, då Hady Saleh Karim fälldes av Täbymålvakten efter ett bakåtspel.

–Vi måste få en mer pulsering i spelet för att kunna balansera den för oss själv, sa Tino Katsoulakis, tränare i IFK Haninge, i livesändningen på sportexpressenplay.se, efter matchen som dock var lättad att vara tillbaka på vinnarspåret igen.

–Det är skönt att studsa tillbaka efter den förlust vi åkte på senast.

FOTO: Skärmdump från sportexpressenplay.se