Subscribe Now

Trending News

Genom att använda vår webbsida godkänner du våra cookies.

Artikel

År 2021: Här är de fem bästa gratishanteringsverktygen för sociala medier att använda.
Teknik och Prylar

År 2021: Här är de fem bästa gratishanteringsverktygen för sociala medier att använda.

(Bilden är från pixabay,com )

Att hålla koll på ditt företags sociala mediekonton kan vara en skrämmande uppgift. Det är lätt för något att gå mellan sprickorna. Detta gäller särskilt om du planerar att lägga upp olika typer av material på separata konton på olika dagar. Du kan hålla dig organiserad och få ut det mesta av din tid med hjälp av ett verktyg för hantering av sociala medier. De gratisverktyg som anges nedan hjälper dig att åstadkomma det på ett kostnadseffektivt sätt. De fem bästa gratishanteringsverktygen för sociala medier som jag rekommenderar listas nedan.

1: Canva

För individer som föredrar bilder är Canva den största av de kostnadsfria hanteringsapparna för sociala medier. Det är också enkelt att skapa grafik på designernivå för sociala mediekanaler med plattformen.

Den levereras med ett stort bibliotek med färdiga mallar och tillgångar som du kan använda på ett antal sociala medier och inläggstyper. Facebook -banners, Instagram -inlägg och Instagram -berättelser är exempel på detta.

Det finns också betalda planer som ger dig tillgång till alla tillgångar. Alternativt kan du köpa tillgångar som du behöver dem. Pro -planen kostar $ 9,99 per månad eller $ 119,99 per år, medan Enterprise -planen kostar $ 30 per person och månad.

2: Tweetdeck

För Twitter-användare är Tweetdeck ett verktyg för hantering av sociala medier. Det är bra för alla företag som starkt förlitar sig på Twitter för marknadsföring på sociala medier.

Med verktyget kan du hantera och övervaka ett obegränsat antal Twitter -konton från ett enda gränssnitt. Du har också tillgång till en anpassad instrumentpanel för sociala medier där du enkelt kan lägga upp och ta emot tweets.

Denna plattform erbjuder en mängd gratis funktioner och verktyg, inklusive möjligheten att schemalägga tweets. Du kan också skapa teamkonton och hantera dina Twitter -listor, samt använda en anpassad tidslinje.

3: Socialoomph

Tänk på att, jämfört med de andra apparna på min lista, har Socialoomph ett mer traditionellt användargränssnitt. Twitter, Facebook, Pinterest, Discord, LinkedIn, Reddit, StockTwits, Mastodon, Shopify, Tumblr, Blog Tool, Publishing Platform och CMS – WordPress och WordPress.com: Skapa en gratis webbplats eller blogg stöds alla av detta verktyg.

Personal Suite -paketet är gratis och fungerar bara med en profil på sociala medier. Du kan använda den för att schemalägga så många inlägg du vill till den profilen, så länge du inte går över tre per timme. Detta gör den idealisk för företag som bara behöver ett verktyg för hantering av sociala medier för en enda kanal för sociala medier. Du kan använda den för att schemalägga inlägg för hela din månad i förväg. En blogg finns också.

4: Hootsuite

Ingenting toppar Hootsuite när det gäller schemaläggning av sociala medier. Den har en mängd olika applikationer och stöder alla större sociala medieplattformar. Med Hootsuite kan du se allt ditt innehåll i en kalender och schemalägga inlägg för att gå ut vid olika tidpunkter.

Du kan ansluta ditt konto till tre sociala medier gratis i gratisversionen. Du kan när som helst uppgradera till en Pro- eller Business -utgåva för att lägga till fler konton. Du kan också inkludera din bloggs RSS-flöde samt automatiskt dela dina senaste bloggartiklar.

5: Pixlr

När det gäller bildmanipulation överträffar ingenting Adobe Photoshop. Det finns dock situationer där snabba bildkorrigeringar krävs. Pixlr är ett fantastiskt program för detta. Allt kan uppnås med några få klick, från att ta bort bakgrunder till att lägga till överlägg och ikoner. Färger och mättnad kan ändras, foton kan skärpas eller suddas och ytterligare lager kan läggas till. Alternativen är gränslösa.
Sammanfattning

Du är redo att intensifiera ditt sociala spel nu när du har allt gratis programvara och verktyg för hantering av sociala medier. För att förbättra interaktionen med dina följare, utveckla en solid marknadsföringsstrategi för sociala medier och experimentera med dessa metoder.

Genom att använda ett eller flera av de ovan nämnda fria verktyg för hantering av sociala medier kan du få ut det mesta av din tid, förbereda dig i förväg för sociala mediainitiativ och övervaka analyser.

För fler artiklar om software etc besök min blogg här…..

Jan-Erik Lindblom

Related posts

Lämna ett svar

Required fields are marked *