HOCKEYALLSVENSKAN AIK:s sportchef Anders Gozzi kommer inte vara sportchef i AIK nästa säsong. Det gör att Hockeysverige spekulerar om vem som ska ta över. Hockeyexperten Sanny Lindström och sportjournalisten Johan Svensson har tagit upp tänkbara namn i sin podd ”Sanny&Svensson”. Ett är Väsbys sportchef Tom Tärnström.
–Jag har 100% fokus på Väsby, men det väl alltid såklart smickrande när ens namn nämns i sådana sammanhang, säger Tom Tärnström.

Väsby fights i botten av den hockeyallsvenska tabellen. Man har dock lämnat jumboplatsen, dock med några matcher mer spelade.

För en tid sedan gick AIK ut med att sportchefen Anders Gozzi inte skulle förlänga sitt kontrakt med Solnaklubben.

Nu har Sportjournalist Johan Svensson och Cmore:s hockeyexpert Sanny Lindström talat i sin podd, Sanny&Svensson, om vem som kan vara ett tänkbart alternativ till denna tjänsten. I deras 48:e poddavsnitt nämns är Väsbys sportchef Tom Tärnström.
– Det vimlar inte av namn som man säger på raka arm. Dick Tärnström finns ju redan i organisationen, säger Sanny Lindström i podden och Johan Svensson hakar på.
–Jag flaggar för ett helt annat namn som jag har hört att AIK ska träffa inom kort och då är högaktuell för det här jobbet – Tom Tärnström, som är sportchef i Väsby.

Väsbys sportchef vill inte kommentera det som både Sanny och Johan tar upp i sin podd.
–Jag har hundra procent fokus på Väsby, men det väl såklart smickrande när ens namn nämns. I övrigt har jag inga kommentarer till vad de spekulerar om i en podd eller AIKs rekryteringsarbete, säger Tom Tärnström.