ETTANFOTBOLL Sollentuna FK står inför en tuff uppgift. Tränarduon Mattiasson/Hassan har valt att inte förlänga med klubben efter årets succésäsong.

Mattiasson/Hassan har under de två senaste säsongerna delat på huvudtränarrollen. Nu är sagan över för denna gång.
Båda har valt att inte förlänga med klubben som haft en kanon säsong detta år. Slutade på en tredje plats, två poäng från en kvalplats till superettan.
– ”Tack för de här 6 år som Tränare för denna klubb. Har varit oerhört kul, inspirerande och utvecklande. Tack alla spelare, ledare och alla runt omkring SFK. Avslutar med 7 raka segrar och en hedrande 3e plats i Div norra”, skriver Christer Mattiasson på sitt twitterkonto.

För Rebaz Hassan del går tränarkariärren vidare – till en division 2-klubb.
– ”Det finns inte tillräckligt med tecken för att tacka alla kollegor och spelare som jag arbetat med under mina år i klubben. Men ni ska veta att jag är oerhört tacksam för er och den här tiden.”, skriver Hassan på sitt twitterkonto som nu blir huvudtränare för division 2-klubben FC Stockholm.

Dessutom har klubben meddelat att även målvaktstränaren Tobias Karlsson väljer att sluta i klubben.

-”Vi riktar ett stort tack till våra målvaktstränare Tobias Karlsson som efter många år i vår verksamhet stiger åt sidan för att ta sig an nya utmaningar i sitt yrkesliv”, skriver klubben på sitt twitterkonto.