(bild: pixabay.com)

Del 1

Du kan bläddra bland miljarder webbplatser, och inte alla har byggts av specialister. Många av dessa webbplatser (även de fina!) Byggdes av människor som inte hade någon tidigare erfarenhet av webbutveckling. Det finns flera billiga webbplatsbyggare tillgängliga, och många har mycket mer funktionalitet än du kan föreställa dig.

Låt oss börja med en definition av en ”webbplatsbyggare”.

Vad är en webbplatsbyggare och hur fungerar det?

En webbplatsbyggare är en tjänst eller mjukvara som hjälper till att skapa webbplatser. Ordet hänvisar dock främst till plattformar som låter dig designa enkla webbplatser med hjälp av dra-och-släpp-verktyg och förbyggda element:

Vem som helst kan använda en webbplatsbyggare för att skapa en modern webbplats som inte bara är en samling statiska sidor. Formulär, knappar, gallerier, social delningsfunktioner och andra element kan användas.

Så låt oss titta på ett fantastiskt gratis verktyg.

WEBNODE

Letar du efter den billigaste webbplatsbyggaren för att hjälpa dig att utveckla en professionell webbplats med en stram budget?

(EGEN BILD)

Webnode är en bra webbplatsbyggare som erbjuder annonsstödda grundläggande alternativ. Tjänsten låter dig välja bland ett stort antal mallar (över 90 totalt) och ändra dem med en lättanvänd drag-och-släpp-byggare.

(EGEN BILD)

Webnode har en gratis plan samt premiumplaner som börjar på 30 kr per månad. Du får 100 MB lagringsutrymme och 1 GB bandbredd med den begränsade planen. Med en gratis eller begränsad plan får du tillgång till alla Webnodes webbplatsbyggare -funktioner, och plattformen begränsar inte antalet webbplatser du kan skapa.

Dessa alternativ inkluderar dock inte en domän. Du måste registrera en eller länka din egen till Webnode.

Det är gratis men om du vill ha lite mer så är den begränsade planen bra.

Webnodes Limited -plan innehåller följande funktioner:

Lagringsutrymme på 100 MB

1 GB dataöverföring

Stöd för flera webbplatser är tillgängligt.

Det finns mer än 90 mallar att välja mellan.

Formbyggarens befogenheter är begränsade.

Grundläggande webbstatistik är tillgängliga.

Den största fördelen med Webnode är att dess nybörjarplan är ganska prisvärd, och den är mer än tillräcklig för en personlig blogg eller portfölj. Det är dock ett dåligt val för webbplatser med måttlig till hög trafik på grund av dess bandbredd och lagringsbegränsningar.

Webnode är ett fantastiskt verktyg för att bygga webbsidor och bloggar. Webnode är ett underbart alternativ om du vill etablera en webbplats eller blogg och sälja objekt och tjänster från den. Webnode har attraktiva mallar och är bland de bästa när det gäller design och användbarhet.

Detta var det första inlägget om webbplatsbyggare hoppas att du gillade det och vi ses i nästa blogginlägg!

VÄLKOMMEN ATT LÄSA MER OM DETTA OCH EN MASSA ANNAT GOTT HÄR PÅ MIN BLOGG!

Jan-Erik Lindblom