Nästa vecka är det dags för Black Friday vilket innebär att butikerna är nu i full gång med förberedelserna inför årets största shopping våg. Spelbutiken har också annonserat om sin Black Friday kampanj, här är vad som gäller. 


Spelarna se upp! Nästa vecka är det nämligen dags att vara extra uppmärksam och spana efter riktigt bra fynd. En av butikerna som utlovar storsuccé är spelbutiken. De bjuder på Black Friday vecka som startar redan nästa måndag. Spelbutiken aviserar att hela Black Friday vecka kommer vara fylld av exklusiva erbjudanden och att det varje dag dessutom kommer bli nya sådana, då erbjudandena ersätts efter varje 24 timmar. Detta innebär att det gäller att vara snabb på bollen, då det finns risk att produkten man har lust att köpa kanske enbart är på rea en viss dag.

Butiken utlovar även att enkelt separera produkterna som ingår i kampanjen genom ett speciellt Black Friday märke. Butiken förklarar sin strategi närmare och skriver att trots att det kommer bjudas på reor under hela veckan, så kommer det fortfarande finnas unika erbjudanden för enbart Black Friday dagen.

Här gäller det att tänka strategiskt. Med tanke på att reor drar igång redan under måndagen, så är det inte alls säkert att den produkten ni vill ha kommer finnas tillgänglig på fredag om nu köpkraften blir så stor – vilket leder oss precis till det ni alla säkert undrar och funderar över. Hur kommer det att se ut med de nya konsolerna, det vill säga PlayStation 5 samt Xbox Series S och X? Kommer de också vara en del utav Black Friday kampanjen?

Här är spelbutiken inte alls lika tydliga och ger spelarna inget direkt svar, förutom att de inte kan avslöja något för tillfället. Det gäller därmed att bara vänta och se vad Spelbutiken har förberett för oss spelare och vara redo när fynden dyker upp.