Club sandwich

  1. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem med olja i en stekpanna. Sänk värmen och stek ca 15 min runt om, tills kycklingen är genomstekta. Skär filéerna i tunna skivor.
  2. Majonnäs: Vispa ihop ägg, vinäger och senap. Vispa in oljan droppvis till en krämig majonnäs. Krydda med salt och peppar.
  3. Ta upp kycklingen och rosta brödskivorna i oljan i stekpannan. Ta upp brödet och stek baconet knaprigt.
  4. Skär tomaterna i skivor. Lägg ihop 3 skivor bröd, kyckling, bacon, majonnäs, tomat och sallad.

För 4 mackor:

Ingredienser

2kycklingfiléer, (à 150 g)
0,5 tsksalt
1 krmsvartpeppar, nymald
1 krmolivolja
12 skivorsurdegsbröd, vitt,  tunna
1 paketbacon, (140 g)
4tomater
1 krukakrispsallad

Majonnäs:

1äggula
1 mskvitvinsvinäger
1 tsksenap, engelsk eller ­amerikansk
2 dlrapsolja
2 krmsalt
1 krmsvartpeppar

Bild: Gardie Design & Social Media Marketing