(bilder från Pixabay.com)

 

Varför gå mobil?

Människor använder alltmer mobila enheter för att komma åt internet. Genom att bygga din webbplats för att bli mer mobilvänlig kan du se till att sidorna fungerar korrekt på alla enheter.

Jag använder flera verktyg för olika saker jag gör och ett jag använder är vad jag kommer att ge en kort beskrivning av och det är ett gratis verktyg!

En webbplats som inte är mobilvänlig kan vara svår att bläddra i och använda på en mobil enhet. En icke-mobilvänlig webbplats kräver att besökare nypar eller zoomar för att kunna läsa innehållet. Användare kommer sannolikt att lämna webbplatsen om de har en frustrerande upplevelse. Alternativt är den mobilvänliga versionen läsbar och användbar direkt.

Tips om hur du har de bästa inställningarna för din Android telefon.

Mobil är avgörande för alla företag, oavsett om du bloggar om ditt favoritidrottslag, bygger en webbplats för din teater eller säljer saker till potentiella kunder. Se till att användare som besöker din webbplats från mobila enheter har en positiv upplevelse.

 

Det här verktyget är perfekt för att se om din webbplats är optimerad och få tips om vad du kan göra för att förbättra den. Ange bara webbadressen och så vidare …

 

 

Och du har resultatet och i det här fallet är det bra, om det skulle uppstå problem får du en lista över vad och hur du åtgärdar felen.

> Så försök och lyckas bättre. Lycka till här är länken till verktyget!<<<

 

Välkommen till min blogg och läs mer om software, tips&Tricks mm

Jan-Erik Lindblom