Subscribe Now

Trending News

Genom att använda vår webbsida godkänner du våra cookies.

Artikel

DEL: 2: Letar du efter den billigaste webbplatsbyggaren för att hjälpa dig att utveckla en professionell webbplats med en stram budget?
Teknik och Prylar

DEL: 2: Letar du efter den billigaste webbplatsbyggaren för att hjälpa dig att utveckla en professionell webbplats med en stram budget?

(bild från pixabay.com)

DEL 2

Letar du efter den billigaste webbplatsbyggaren för att hjälpa dig att utveckla en professionell webbplats med en stram budget?

Här är del 2 i min recension av webbplatsbyggare och mer kommer så missa inte det, välkommen till min blogg!

Wix Site Builder

Wix är det bästa alternativet enligt många om du vill ha en vacker webbplats med många funktioner men inte vill anlita en webbutvecklare för tusentals kronor för att designa den. Wix är fullt med interaktiva funktioner som är enkla att integrera. Ett lättanvänt webb byggande verktyg som även icke-tekniker kan använda.

Vad är egentligen Wix?

Wix är en av de mest använda webbplatsbyggarna online. Det grundades 2006 och gick i beta året efter. Det har nu över 37 miljoner webbplatser som använder sina tjänster runt om i världen. Dess arv kommer att vara förmågan för icke-tekniska människor att utveckla sina egna webbplatser till en betydligt lägre kostnad. Eftersom plattformen tillåter alla utan förkunskaper om webbdesign eller programmering att bygga en webbplats eller blogg, har det minskat behovet av att anlita en webbdesigner eller utvecklare.

https://jsoftwareinspiration.wordandpress.se/

 

(egen bild)

Denna webbplatsbyggare har mycket att erbjuda – även den helt gratis planen har en lång lista med funktioner, till exempel SEO, blogg och webbutikskapande, integration av sociala medier och mer. Användare kan få tillgång till fler funktioner genom att gå till Wix egen App Store, som innehåller både gratis- och betalappar, eller genom att uppgradera till premiumplaner. Hundratals tredjepartsprogram är tillgängliga i App Store som du kan använda för att lägga till extra funktioner som livechatt eller nyhetsbrev http://widgets.ve, du har möjlighet att animera text och andra komponenter.

Wix var också en av de första webbplatsbyggarna som tillhandahåller funktioner för mobiloptimering, vilket gör att webbplatsägare kan göra deras sidor lyhörda och synliga på smartphones och surfplattor med bara några få klick. En fördel med den här funktionen är att den eliminerar behovet av två separata webbplatser, liksom två separata länkar för varje webbplats: det finns bara en webbplats, och rätt version kommer att presenteras enligt den enhet som används för att visa den. Så där har du det: min personliga definition av responsiv webbdesign.

https://jsoftwareinspiration.wordandpress.se/

 

(egen bild)

Wix har några av de bästa mallarna tillgängliga för webbplatsbyggare, så design är en av företagets starka sidor. De är alltid färska, banbrytande och unika, och de är alla tillgängliga gratis.

Wix erbjuder en gratis plan utan utgångsdatum, samt fem premiumplaner som kan betalas månadsvis eller årligen. I jämförelse med andra webbplatsbyggare är premiumplanerna ganska överkomliga. Alternativet Connect Domain är det mest prisvärda och kostar 45 kr per månad.

Slutsats

Wix är en kraftfull webbplatsbyggare med ett gediget rykte som är perfekt för nybörjare. Användarvänligheten, mängden och kvaliteten på dess mallar och den officiella appbutiken, som är full av gratisprogram och premiumprogram som kommer att förbättra alla typer av webbplatser, hör till dess starkaste funktioner. Sist men inte minst, eftersom Wix inte kräver avancerade tekniska förmågor som kodning, kan den användas av nästan alla.

Vill du läsa mer om allt mellan himmel och jord inom software ämnet, WordPress mm så är du välkommen till min blogg här …

Jan-Erik Lindblom

Related posts

Lämna ett svar

Required fields are marked *