SPONSRAD ARTIKEL / MODE & TRENDER Pandemin och vintern har kanske har gjort att du stannat hemma som många andra. Men ibland måste man ge sig ut och nu står sommaren inför dörren.  

Doris Larsson är ägaren av den härliga butiken Skinny, belägen på Lövlundsvägen 3 i Nynäshamns centrum. Butiken startades i Nynäshamn för hela 45 år sedan av Doris föräldrar. Butiken var då inriktad på kläder av läder. År 1990 tog Doris över och genom åren har butiken bytt riktning och nu består sortimentet av väskor och accessoarer för både vardag och fest!

Är du sugen på lite nya accessoarer är Skinny i Nynäshamn helt klart värt ett besök!

Kollektionen Lycke i bakgrunden är en av butikens favorit. Klicka in och kolla

Till kollektionen Lycke

Det är en fröjd för ögat att besöka den lilla butiken och se alla färgsprakande väskor, tillsammans med plånböcker, ponchos, paraplyer, scarfar och hattar. Här finns allt ifrån små underbara partyväskor till stora resväskor och precis allt däremellan.

Trendiga hattar från 149 kronor. Fler utföranden om du klickar på bilden

Till hattarna

Doris stora kundfavoriter är alla de
vackra och ståtliga solhattarna hon har i sitt sortiment. Här finner du en hatt för alla tillfällen, oavsett om du planerar en promenad i Nynäshamns härliga naturområden, en avkopplande stund på stranden eller ett ärende i soliga centrum. Skydda dig från solen och se samtidigt fantastisk ut!

Pandemin har drabbat den lilla butiken hårt
I samband med Covid-19 pandemin har omständigheterna tvingat ut Skinny på nätet som webbshop. Doris har under Covid-19 pandemin erbjudit sina kunder egentid i butiken för de som vill titta i lugn och ro för sig själva en stund, utan att behöva tänka på avståndet, vilket är ett unikt sätt att kunna fortsätta sina

Det råder inget köptvång utan är bara något jag vill erbjuda de som är lite extra oroliga, säger Doris.

Stötta Nynäshamns småföretagare
Företagarna i Nynäshamn har tillsammans hjälpts åt att gå över till webbshoppar och det är härligt att höra om hur Doris, som tidigare inte varit så kunnig på datorer plötsligt fått ny kunskap, erfarenhet, och nya möjligheter för sin lilla butik! Visst är det härligt att se små butiker hjälpa varandra att överleva i svåra tider?
Många av våra älskade små butiker har det svårt just nu och alla behöver vi tänka på en extra gång under dessa omständigheter på vart vi handlar och vilka vi stöttar med våra inköp. Att välja ett lokalt företag kan vara dennes räddningen under en svår tid som denna.

Vill du besöka butiken och uppleva personlig service på riktigt?
Ring Doris och önska tid på 08520 109 40

Bilder: Emma Broberg 
Redigering: Nora Georigeva