I maj månad beslutades av regeringen att stadskontoret skulle inleda en granskning av försäkringskassan efter omfattande kritik.

Ingen kan undgått att mängder fått avslag på sina ansökningar om sjukskrivning med motiveringar från försäkringskassans läkare.

Det finns idag en facebookgrupp (försäkringskassaupproret) med över 70.000 medlemmar där det flitigt yttras missnöje och mängder av underliga scenarier från kontakten med försäkringskassan.

Vad jag tänker kring allt detta är alla de personer som haft sjukskrivning eller behövt sjukskrivas men istället tvingats till arbete, där vissa inte orkat eller klarat det. Jag har till och med hört på radio att försäkringskassan för mångmiljonbelopp anställt jurister som möjliggör detta.

Många har legat hemma och fått avslag och inte kunnat behålla sitt arbete på grund av att man behövt sin sjukskrivning.

Nu när försäkringskassan granskas och eventuellt får smisk på fingrarna riktas mina tankar till alla som får skadestånd då man varit häktad, skadestånd eller liknande.

Borde inte dessa personer eller familjer få någon form av upprättelse eftersom de stångat sig blodiga i kampen för sin rättighet?