TIDSFÖRDRIV Det finns cirka 7 miljarder människor på planeten vilket innebär att det finns en hel del som gör några ganska konstiga saker! Här är några konstiga världsrekord!

Längsta tungan

Nick “The Lick” Stoeberl

Nick “The Lick” Stoeberl från Monterey, Kalifornien är den stolta ägaren av världens ”längsta tunga” – mäter 10,10 cm! Det finns obekräftade rapporter om att han använder den för att peta näsan ibland.

Den tyngsta vikten lyfts av mänskligt skägg

Antanas Kontrimas

Antanas Kontrimas från Litauen i Istanbul, Turkiet har rekordet för den ”tyngsta tyngden lyft av mänskligt skägg” – hela 63,80 kg! Som du kan se handlar det om vikten hos en genomsnittlig kvinna!

De flesta äpplen krossades med bicep

Linsey Lindberg

Linsey Lindberg från Austin, Texas (bättre känd som Mam Lou) satte sitt världsrekord genom att krossa åtta äpplen med hennes bicep! Vi är inte säkra på varför …

Största jojo

Beth Johnson

Beth Johnson från Ohio hamnade i boken för att ha byggt världens största jojo – som mäter 3,65 m i diameter och väger 2095,6 kg! Projektet tog Beth över ett och ett halvt år att slutföra!

Längsta hopp av en katt

Alley the Cat

Alley the Cat (som ägs av Samantha Martin i Austin, Texas) lyckades göra det ’längsta hoppet av en katt’ på 182,88 cm! Undrar om Alley vet att han är känd?

Längsta golfklubb

Karsten Maas

Karsten Maas från Danmark hoppas bli nästa Rory McIlroy efter att ha spelat med den ”längsta användbara golfklubben”! Klubben är 4,37 m lång men den har använts för att slå bollen 165,46 m!

 
180:- på Bokus