Telegraferna har tillbringat de senaste två åren med att intensivt försöka lösa problematiken i förorterna i hur man knaprar solrosfrön iklädd en ansiktsmask. Kanske lite sent men tack vare vår reporter Tony Gyllenram på Stockholmstelegrafen har vi nu svaret till alla knaprare.

“Tony har testat alla kända metoder. Under två års tid har han räknat ut hur man skjuter ett sanitärt finger under masken, men här även självaste spottningen som var den största utmaningen, säger Kenneth Andersson på Telegraferna som noggrant följt testningen sedan starten”

Under den senaste veckan har Tony Gyllenram utvecklat en ny metod som kommer revolutionera i hur man knaprar solrosfrön under en pandemi.

Inspirerad av hamstrar som han såg bestämde sig Tony för att packa vänster sida av sin mask med färska solrosfrön.

“Då är tricket att överföra ett frö med tungan till munnen, knapra på det och sedan överföra det använda skalet till höger om ansiktet för förvaring”, förklarade Tony. “När masken är fylld kastar du resterna på en eld och tar en ny laddning.”

Den nya metoden förhindrar bakterier från att spridas genom att spotta eller att någon annan råkar trampa på någons skal.

“Visst kräver hamster-metoden lite övning men den sitter efter någon timmes knaprande och jag tvivlar inte på att vi snart får erfara en mer erfaren knaprande grupp på parkbänkarna snart, säger Tony Gyllenram.”

“Att ha en hög med våta solrosfrön fastklibbade vid sidan av sitt ansikte är något som säkra knaprar-grupper bara får vänja sig vid, tillägger Kenneth Andersson.”