En grupp forskare har just gjort en chockerande upptäckt som kommer att förändra vårt sätt att uppfatta världen för alltid. Forskningsledare Jimmy Bengtsson har i sin senaste avhandling om makaroner bekräftat att bilar kopplade till kundvagnar i livsmedelsbutiker och varuhus inte har någon styrförmåga alls.

Jimmy, en junior alfabet major, säger att hans banbrytande forskning har fått stor uppmärksamhet nationellt. ”Jag tror att detta är det dummaste någonsin”, utropade Jimmy. “Varje barn borde kunna kontrollera vagnen. Som när jag var med mamma i affären igår, då ville jag gå ner i godisgången. Jag vände, um, styrsaken, och den svängde inte in i gången! Vi kom till mejeri gången istället! Jag vill inte! Ingen vill ha de så! ”

Jimmys forskning bestod av flera experiment med flera olika variabler. Ett team av försökspersoner valdes på förskolan för att genomföra experimenten. Var och en av barnen shoppade med sina föräldrar. Genom en walkie-talkie gav Jimmy instruktioner om när man skulle vrida ratten och i vilken riktning. Efter avslutade försök bekräftade Jimmy att 9 av 10 försökspersoner rapporterade att ingen av deras svängar fungerade. Den enda avvikaren, Tomas Brolin, hade möjlighet till en sväng i sitt shoppingäventyr med sin far, och rapporterade att hans högra vändning till ölgången var i själva verket en lyckad vändning.

”Det här är dumt”, sa den 5-åriga deltagaren Agneta som svar på den chockerande upptäckten. ”Jag kan inte tro att mamma och pappa har ljugit för mig hela mitt liv! Först säger de mig att jultomten inte är riktig. Sedan berättar de mig att påskharen inte är riktig. Vad är nästa, är Bigfoot inte riktigt? Är månlandningen inte riktig? ”

Jimmy har bekräftat planer på att konstruera en fungerande kundvagn som kommer att säljas över hela världen.