Youtube har över två miljarder användare och har en miljard visningstimmar varje dag.

Mycket av det vi ser är saker som vi ska tycka är coola och många är det. Men det är sällan man får veta baksidan av det man precis har sett.

Den här killen har nog de flesta sett… killen som halsar en flaska Jack Daniels och nästan alla sa Oh Shit!, han måste vara galen! Få vet hur det klippet slutade… Ett klipp är bara ett klipp, inte en hel dokumentär….

Hur gick det?


20 minuter senare…
Här väntar en resa till sjukhuset för att magpumpas efter en dödlig dos!

Det här klippet spred sig fort över internet 2014 där det på vissa håll ryktades att mannen sveper flaskan med 40% sprit och avlider och på andra håll går ryktet att han knappt påverkats.
Några dagar efter händelsen berättar den då 27-åriga Will Williams för The Daily Post att han 20 minuter senare magpumpas på sjukhus och att han djupt ångrar detta och hoppas att ingen avlider på grund av denna spridning.

Internet kryllar av videor, klipp, bilder och historier. Alla dessa har en sak gemensamt. Alla har en sann hel historia och ett sammanhang. Ibland är de lyckliga, sorgliga, roliga och så vidare. I sin ensamhet eller av sin omgivning. Så fundera på vad du sett eller läst och tänk ett steg till.


Häftigt?