Arrangörerna av Summerburst meddelar att de satsar stort på att genomföra festivalen 2021. Givet att Sverige når nivå 4 eller högre i regeringens öppningsplan ser festivalledningen möjlighet att genomföra festivalen på Ullevi i Göteborg den 3-4 september. Den 10 juni presenteras delar av sommarens fantastiska internationella lineup. Då festivalen redan har ett stort antal biljetter sålda sedan tidigare finns betydligt färre biljetter än normalt till försäljning.

”Givet att vi når nivå 4 eller högre i regeringens öppningsplan så ser vi möjligheter att genomföra Summerburst i sommar. Vi har bestämt oss för att satsa fullt ut och är mer än redo. Alla våra undersökningar och att så många har valt att behålla sina biljetter visar att publiken också är det. Vi väntar oss ett oerhört högt tryck på de biljetter som finns kvar till försäljning” säger Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst.

Om Summerburst kan genomföras i sommar blir festivalen det första stora svenska evenemanget att kunna genomföras sedan nedstängningen i mars 2020.

”Vi har förberett och jobbat med planering för evenemang i över ett år med ytor, publikflöden och tekniska lösningar. Trygghet i alla former för våra besökare är vår absoluta prioritet och vi kommer naturligtvis följa de då rådande föreskrifterna. Om läget förändas och festivalen inte skulle kunna gå att genomföra får besökarna självklart överföra sina biljetter till nästa år eller få pengarna tillbaka.”

Tioårsjubileet för festivalen kommer i klassisk Summerburstanda bjuda på extra allt utav euforiska ögonblick, världsartister, fyrverkerier och konfettiregn, palmer och glitter. Räkna med två festivaldagar sprängfyllda av musik och fest i världsklass, som både avslutar sommaren och även kan bli startskottet för live i stor skala igen!

Klara för festivalen är sedan tidigare demonproducenten DJ Snake, Coone och publikfavoriten Will Sparks! På torsdag 10 juni presenteras delar av sommarens fantastiska lineup. Biljetter finns att köpa via Summerburst.se