MÄRSTA Det har skett skottlossning i Märsta och ett antal polispatruller är på plats enligt Expressen.se. Enligt uppgifter från Aftonbladet.se ska en person blivit skjuten.
– En man har skjutits med ett eller flera skott. Vi har ett antal vittnen, sade Stockholmspolisens presstalesperson Ola Österling till aftonbladet under söndagskvällen.

Det var vid 21-tiden som polisen fick larm om skottlossning i Märsta, norr om Stockholm. I första skedet kunde man säga så mycket om vad som inträffat. 
– Vi har precis kommit dit med med några patruller för att utreda om det skett ett grovt våldsbrott på platsen, så
vissa saker är fortfarande obekräftade, sa polisbefälet John Larsson till Expressen strax efter klockan 21.

Enligt expressen,något senare på söndagskvällen, meddelas att en person blivit skjuten och förts till sjukhus med helikopter.
– När han avtransporterades var han vaken och talbar. Vi har således kunnat kommunicera med honom medan han togs om hand av ambulanssjukvårdare, säger Ola Österling

Strax efter 22:30 meddelade polisen att man gripit en person efter att ha sökt igenom området med hundpatrull.
– Vi har en omfattande insats på plats. Det är minst en gärningsman och vi har bra uppgifter. Vi gör genomsök på platsen och ska påbörja dörrknackning, sa Ola Österling presstalesperson för Stockholmspolisen till Expressen strax efter klockan 22.