HANINGETELEGRAFEN Polisen begav sig till Ösmo efter larm om misshandel och då personer var hotfulla behövde polisen använda OC-spray.

Det var vid 15:37 på torsdagen som polisen fick åka till Ösmo då en okänd gärningsperson skadat en person som fick föras till sjukhus med ambulans skriver polisen på sin hemsida.

Det är okänt precis vad som hänt förutom att personen skadats med ett vasst föremål. Samt att två personer som var på platsen uppträdde hotfullt så polisen använde sig av OC-spray. Båda personerna greps, den ena greps misstänkt för våld och hot mot tjänsteman och den andre personen är misstänkt för blåljussabotage.

Polisen har inlett förundersökning angående försök till mord.

Polisen uppgav på kvällen att de är klara med utredningsarbetet på platsen. Tekniker och hundpatruller har varit och sökt efter spår som kan vara till hjälp i utredningen. Brottsoffret har talat om att maskerade gärningspersoner försökt råna honom och när de misslyckades stack de honom i bålen av ett vasst föremål.

Brottsoffret och han som är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman är i 15-års åldern. Hon som är misstänkt för blåljussabotage är i 20-års åldern.

Bild: Google map