UPPLANDS VÄSBY Ett sällskap sökte uppmärksamheten från en polispatrull under natten där polispatrullen påträffade en knivskuren ung kvinna.

Det var strax efter klockan 02 under natten till idag i höjd med Vilundaparken i Upplands väsby som en polispatrull blev varse om en grupp personer som påkallade deras uppmärksamhet. På plats mötte poliserna en ung kvinna som var knivskuren i buken och halsen. Den unga kvinnan fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

Under polisens arbeta befann sig en A-traktor som valde att avvika från platsen vilken snart kunde påträffas och därav frihetsberövades tre unga kvinnor, varav två av dessa under arton år.

Fordonet togs i beslag och enligt ett meddelande på polisens hemsida rubriceras händelsen som mordförsök, drograttfylleri, grovt brott mot knivlagen, ringa narkotikabrott och skyddande av brottsling.

En teknisk undersökning av brottsplatsen är gjord och avspärrningarna är hävda. Samtliga frihetsberövade kunde efter resultatet av utredningen anhållas.

Bild: Google map